söndag 9 augusti 2009

dag fyyyra!

söt becca på bilden <3

Maten i Danmark suger !
Jag och Mikaela höll på och svimma på grund av mat & vatten brist. Plus att det va så sjukt varmt denna dagen! Efter sista matchen gick vi till McDonalds där man fick betala för ketchupen, tack för det!
Det blev 3 vanliga hamburgare och 2 kyckling burgare + en stor läsk. Lagom lunch ;)
Vi låg och schtekte hela dagen på planerna, låg bland annat och kollade på Bröndby matcherna och Fanna matchen.

På kvällen va det disco på våran skola. Jag och Louise lånade en spritpenna och skrev Tollered på höger lår och TIF på vänster. Sen TIF på händerna & jag skrev Malin stort över hela vänster underarm, och i stunden jag sitter här och skriver om detta (den9:e, 5dagar senare) så står det fortfarande Malin på armen.
Discot va otroligt lyckat! Jag va med Louise hela tiden och vi va så sjukt varma, det går inte och beskriva. igår upptäkte dessutom jag, Elin och Lousie att det finns vimmelbilder på oss på facebook. HAHAHAHHAHAH. Anmällda för pornografiska bilder ;)
På Discot umgicks vi med bland annat med Fanna såklart! Ett danskt lag, våra goá Trelleborgare, Islänningarna på våran skola som vi träffde på bussen, Ett tyskt 90 lag bestående av endast turkar, Ett norskt 93lag som vi efter det också umgick mycket med och sedan massa Svenska lag. Jag kan ju inte rabbla upp alla ;)
Fett trötta när vi kom hem!

0 kommentarer: